Zorgverzekering 2018

Zorgverzekering 2018

In navolging van voorgaande jaren kiest Medisch Punt er voor om met een aantal zorgverzekeraars geen contract af te sluiten. In 2018 sluit Medisch Punt géén contract af: CZ, Nationale Nederlanden, Promovendum en Caresc.

Helaas komen deze zorgverzekeraars met voorwaarden die wij als Medisch Punt niet kunnen accepteren, omdat deze ten koste gaan van de door ons beoogde kwaliteit en het resultaat. Hierbij moet gedacht worden aan behandelindexen en omzetplafonds zonder onderbouwing, lagere tarieven voor geleverde zorg, toenemende administratieve verplichtingen.

Wat betekent dit voor u
Als u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee Medisch Punt geen contract heeft in 2018, dan kunt u wel gewoon bij Medisch Punt terecht. U ontvangt van Medisch Punt een factuur (via Famed). De factuur wordt door u aan Medisch Punt betaald. De factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar, als u verzekerd bent voor fysiotherapie. Uw zorgverzekeraar vergoedt of 100% of een gedeelte hiervan aan u.

Zorgverzekering 2018 kiezen
Er zijn verschillende websites die u kunt gebruiken om tot een keuze van uw zorgverzekering 2018 te komen. Wij verwijzen u graag naar de Zorgvergelijker van Fysiovergoedingen hieronder.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.