Diëtetiek

Home / Diëtetiek

Diëtetiek

is gericht op het adviseren, informeren en begeleiden van mensen bij hun voeding en leefstijl. In sommige gevallen hebben mensen hulp nodig bij de samenstelling van hun dagelijkse inname van voedingsstoffen. Hierbij valt te denken aan mensen die willen afvallen of juist willen aankomen, mensen die leiden aan diabetes, een te hoog cholesterol of een hoge bloeddruk hebben.  Voor iedere cliënt wordt bepaald waar hij of zij advies en/of begeleiding nodig heeft.

De diëtiste van Medisch Punt is tevens in staat (top)sporter te adviseren/begeleiden over goede drink- en voedingsadviezen. Goede voeding kan de (top)sporter helpen om zijn of haar prestaties te kunnen bevorderen.

De diëtiste zal middels een intakegesprek (van ongeveer anderhalf uur) uw huidige voedingspatroon in kaart brengen en eventuele klachten bespreken. Samen met u stelt zij vervolgens een behandelplan met doelen op wat aansluit bij uw wensen en behoeften. In de vervolgconsulten worden de opgestelde doelen geëvalueerd en zo nodig bijgesteld.

Voor welke adviezen kunt u terecht bij de diëtist

Bij Medisch Punt kunt u terecht voor een advies op maat en wordt gekeken welke voeding het best aansluit bij uw wensen en behoeften. U kunt bij ons terecht voor adviezen over bijvoorbeeld:

  • over- en ondergewicht;
  • verhoogd cholesterol;
  • verhoogde bloeddruk;
  • maag- en darmproblematiek;
  • voeding en zwangerschap;
  • voeding en (top)sport;
  • en overige vragen over voeding.

Specialisten bij Medisch Punt

Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers

Myrthe

Myrthe

Diëtiste

Heeft u nog vragen naar aanleiding van deze informatie?

Belt u dan gerust met de praktijk van Medisch Punt via 020 – 330 87 57. Ook kunt u ons een e-mail sturen via info@medischpunt.nl of door gebruik te maken van ons formulier via de pagina Contact in het menu