Zorgverzekering

Wat u van ons kunt verwachten

Zorgverzekering

In navolging van voorgaande jaren kiest Medisch Punt er voor om met een aantal zorgverzekeraars geen contract af te sluiten. In 2018 sluit Medisch Punt géén contract af met: CZ, Nationale Nederlanden, Promovendum en Caresc.

Helaas komen deze zorgverzekeraars met voorwaarden die wij als Medisch Punt niet kunnen accepteren, omdat deze ten koste gaan van de door ons beoogde kwaliteit en het resultaat. Hierbij moet gedacht worden aan behandelindexen en omzetplafonds zonder onderbouwing, lagere tarieven voor geleverde zorg, toenemende administratieve verplichtingen.

Als u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee Medisch Punt geen contract heeft in 2018, dan kunt u wel gewoon bij Medisch Punt terecht. U ontvangt van Medisch Punt een factuur (via Famed). De factuur wordt door u aan Medisch Punt betaald. De factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar, als u verzekerd bent voor fysiotherapie. Uw zorgverzekeraar vergoedt of 100% of een gedeelte hiervan aan u.

U blijft zelf verantwoordelijk voor de betaling van de factuur. Wij raden u daarom aan om bij twijfel, of u recht heeft op fysiotherapie, uw polis na te kijken, uw zorgverzekeraar te informeren of aan uw fysiotherapeut advies te vragen.

Voor elke afspraak geldt dat u zich 24 uur van te voren moet afmelden, anders zijn wij helaas genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.