Run for KiKa, loop jij mee met Medisch Punt?

Run for KiKa, loop jij mee met Medisch Punt?

Op zondag 2 oktober lopen een aantal therapeuten van Medisch Punt mee tijdens een evenement van Run for KiKa. Run for KiKa bestaat uit een reeks hardloopevenementen die allemaal één doel hebben: 95% genezingskans voor kinderen met kanker. Met deze evenementen wordt zoveel mogelijk sponsorgeld bij elkaar gebracht voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Medisch Punt loopt mee met een bedrijfsteam, maar we vinden het erg leuk om dit team aan te vullen met mensen uit ons netwerk. We weten dat er genoeg hardlopers zijn binnen ons netwerk, dus meld je aan via dianne@medischpunt.nl wanneer je het leuk lijkt om mee te doen (5 km of 10 km) voor het goede doel! Verdere informatie zal volgen per e-mail voor de mensen die zich aanmelden.

Tevens zal er vanaf heden een spaarpot op de praktijk te vinden staan. Zo hopen we met jullie bijdrage het budget voor dit goede doel verder op te hogen.