Topzomer 2016

Topzomer 2016

Wat voor de meeste van ons een regenachtige zomer is geweest met middelmatige temperaturen, is voor Medisch Punt de beste zomer in ons bestaan tot nu toe geworden! Alle warmte(drukte) records werden namelijk verbroken.

Ik ben jullie als patiënten ontzettend dankbaar voor de waardering en vertrouwen in de therapeuten van Medisch Punt. Bijna alle patiënten komen bij nieuwe problemen of aandoeningen terug, omdat ze zeer tevreden zijn. Dit zien we ook terug in de 9,2 beoordeling die we opnieuw scoren naar aanleiding van de enquêtes. Ook zien we dit terug in het groeiende patiëntenbestand. Nieuwe patiënten worden door jullie geattendeerd op onze korte wachttijden, goede kwaliteit behandelingen, multidisciplinaire samenwerking tussen verschillende therapeuten en de laagdrempeligheid van de praktijk.

Ik ben dan ook super trots op de therapeuten van Medisch Punt. Na hun wel verdiende vakanties staan zij weer klaar voor jullie en gaan we samen aan de slag om iedereen gezonder en fitter te krijgen.

De afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe therapeuten bijgekomen. Deze komen ook aan bod in deze nieuwsbrief. Verder bestaan we in januari 2017 alweer 5 jaar. Dit willen we natuurlijk in stijl vieren en de komende maanden werken we hier langzaam samen met jullie naartoe. Om hier een start mee te maken hopen we een aantal (fanatieke) hardlopers te kunnen toevoegen aan ons bedrijfsteam aan het evenement Run for KiKa op 2 oktober in het Amsterdamse Bos. Zie verdere informatie in de nieuwsbrief.

Nogmaals bedankt voor alle waardering en wie weet tot snel?
Dianne