Individuele nota’s via Famed

Individuele nota’s via Famed

Per november 2016 zal Medisch Punt het versturen van de individuele nota’s (voor fysio-, manuele- en oedeemtherapie) onderbrengen bij een externe partij. Medisch Punt heeft gekozen voor een samenwerking met de organisatie Famed.

Het afgelopen jaar is Medisch Punt aanzienlijk gegroeid. Dat geldt ook voor het aantal individuele nota’s die maandelijks verstuurd worden. De administratie die dit met zich meebrengt kost ons veel tijd. Deze tijd besteden we liever aan onze cliënten en daarom de keuze om dit uit te besteden.

Voor de cliënten die gewend zijn om individuele nota’s vanuit Medisch Punt te ontvangen zal wat veranderen. De facturatie wordt overgenomen door Famed en de factuur zal ook van Famed afkomstig zijn. Ook de betaling van de cliënt zal aan Famed plaatsvinden.

Vragen over deze verandering kunt u stellen aan Dianne via dianne@medischpunt.nl