Lizzy versterkt team fysio’s en laatste dagen Monique

Lizzy versterkt team fysio’s en laatste dagen Monique

Het team fysiotherapeuten van Medisch Punt is begin mei versterkt met Lizzy Post. Lizzy is al een aantal jaren afgestudeerd en toe aan een nieuwe stap in haar nog prille carrière als fysiotherapeute. Die kans wil Medisch Punt haar graag geven. In haar vrije tijd is de 23-jarige Lizzy actief voor korfbalvereniging Sporting West uit Amsterdam. Daarmee vormt ze een mooie aanvulling op de andere verenigingsvertegenwoordigers binnen Medisch Punt.

Lizzy is onder andere aangetrokken om Monique te vervangen. Na de pinksterdagen zal Monique namelijk afscheid nemen van Medisch Punt. Monique gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging en zal binnenkort starten met de hbo-opleiding Verpleegkunde. Monique zal binnen het team van Medisch Punt én ook onder de bezoekers van Medisch Punt erg gemist gaan worden. Monique heeft jarenlang in Buitenveldert gewerkt. Niet alleen bij Medisch Punt, maar ook bij voorheen fysiotherapiepraktijk Wielings. In die jaren heeft ze veel buurtbewoners geholpen en een gewaardeerde fysiotherapeute in de buurt geworden.

Zowel Lizzy als Monique wensen we veel succes toe met hun nieuwe uitdagingen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.