Zorgverzekering 2019

Zorgverzekering 2019

In navolging van voorgaande jaren kiest Medisch Punt er voor om met een aantal zorgverzekeraars géén contract af te sluiten. In 2019 sluit Medisch Punt géén contract af met: Menzis, Anderzorg, CZ, Caresco (Promovendum,National Academic en Besured).

Helaas komen deze zorgverzekeraars met voorwaarden die wij als Medisch Punt niet kunnen accepteren, omdat deze ten koste gaan van de door ons beoogde kwaliteit en het resultaat. Hierbij moet gedacht worden aan behandelindexen en omzetplafonds zonder onderbouwing, lagere tarieven voor geleverde zorg, toenemende administratieve verplichtingen.

Wat betekent dit voor u
Als u verzekerd bent bij een zorgverzekeraar waarmee Medisch Punt geen contract heeft in 2019, dan kunt u wel gewoon bij Medisch Punt terecht. U ontvangt van Medisch Punt een factuur. De factuur wordt door u aan Medisch Punt betaald. De factuur dient u in bij uw zorgverzekeraar, als u verzekerd bent voor fysiotherapie. Uw zorgverzekeraar vergoedt of 100% of een gedeelte hiervan aan u.

Zorgverzekering 2019 kiezen:

Wij adviseren onze patiënten om voor 2019 een restitutie polis af te sluiten. Er zijn verschillende websites die u kunt gebruiken om tot een keuze van uw zorgverzekering 2019 te komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.