Update maatregelen Covid-19 virus

Update maatregelen Covid-19 virus

 

 

Lieve allemaal,

Wij hebben vandaag 17-3-2020 de keuze gemaakt om Medisch Punt tot 6 april grotendeels te sluiten. Wij waren in de afgelopen dagen in afwachting van onze beroepsgroep, omdat gevraagd werd fysiotherapiepraktijken open te laten voor spoedgevallen en wellicht dat we huisartsen konden ondersteunen.

De adviezen blijven echter vaag en onduidelijk, waardoor Medisch Punt nu zelf het besluit heeft genomen om de praktijk grotendeels te sluiten.
De belangrijkste reden dat we grotendeels dicht gaan is, omdat wij de ernst van het corona probleem inzien en wij graag ons steentje willen bijdragen aan dit extreem groot maatschappelijk probleem!!

Dit betekent dat in de aankomende weken 2 collega’s zeer beperkt werken om patiënten die net geopereerd zijn, spoedgevallen of mensen met oedeem te kunnen helpen. Dit kan betekenen dat u tijdelijk door een andere collega geholpen wordt.
De praktijk heeft aangepaste tijden, kortere werkdagen, geen avond of weekendopenstelling en wellicht is de praktijk niet elke dag om 8 uur in de ochtend open.
Graag vragen wij uw medewerking hiervoor.

U moet weten dat alle therapeuten telefonisch of met video bellen beschikbaar zijn van maandag t/m vrijdag voor al uw fysieke vragen of problemen, want we kijken nog altijd heel graag met u mee voor een passende oplossing voor klachten, problemen ect.

Onze collega’s zullen alles op alles zetten om uw gezondheid en de gezondheid van zichzelf zo goed mogelijk te beschermen. We volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Dit betekent het volgende voor de praktijk:

  • Wij schudden geen handen,
  • Wij vragen ieder zoveel mogelijk afstand te bewaren van elkaar in de wachtkamer,
  • Wij wassen vaker en langer onze handen en gebruiken desinfectiemiddelen, u ook?
  • De wasmachine draait vaker,
  • Wij willen met klem vragen iedereen een eigen handdoek mee te brengen,
  • En bij luchtwegklachten zoals hoesten of kortademigheid, verkoudheid en koorts vragen wij u niet naar onze praktijk te komen, maar telefonisch te overleggen met een van ons

Wanneer u een afspraak heeft die gewijzigd wordt nemen wij contact met u op. Zonder tegenbericht blijft uw afspraak staan.
Wij hopen u voorlopig voldoende te hebben geïnformeerd en wij zien u hopelijk na 6 april weer terug in de praktijk.

Zorg goed voor u zelf en voor anderen, maar wees vooral verstandig!!!

Lieve groet

Team Medisch Punt