Sinds oktober is er een samenverwerkingsverband tussen Medisch Punt en Running Holland.

Heeft u lichamelijke klachten tijdens of na het hardlopen? Of wil u uw hardlooptechniek verbeteren omdat u bijvoorbeeld volgend voorjaar een marathon wilt gaan lopen? Fysiotherapeut en Registerpodoloog Fabian Geveke is specialist op het gebied van hardlopen en helpt u verder!

Fabian is gespecialiseerd in het dynamisch naar mensen kijken en niet alleen specifiek naar het pijnlijke gewricht of de aangedane spier. De oorzaak van aanwezige klachten tijdens het hardlopen ligt vaak verderop in het lichaam of in een verandering van de routine, intensiteit of zelfs schoeisel.  Middels een schoen- en hardloopanalyse wordt gekeken naar de hardlooptechniek van het individu en de oorzaak van eventueel aanwezige klachten. Heeft u knieklachten omdat u niet op de juiste hardloopschoenen loopt passend bij uw voeten of benen? Of moet de pasfrequentie of hardlooptechniek aangepast worden om bepaalde spiergroepen meer of minder te belasten?

Zowel vanuit fysiotherapeutisch als vanuit podologisch oogpunt wordt gezocht naar het probleem en worden eventuele oplossingen geboden. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm techniektraining, advies omtrent de houding, pasfrequentie, en/of de loopschoenen, of eventueel aanvullende sportzolen.

Op deze manier wordt vanuit meerdere invalshoeken gezocht naar de oplossing die bij u past om u zo snel mogelijk op weg te helpen.