Dianne van der Pennen (1984), eigenaresse Medisch Punt, fysiotherapeut, arbeidsfysiotherapeut en coach. Ik woon met mijn partner en tweeling van 6,5 jaar in Amstelveen.

“ Al vele jaren begeleid ik mensen met moeilijke, bijzondere of ingewikkelde blessures die er niet meer uitkomen. Met name schouder, knie en langdurige of chronische klachten die van invloed zijn op het hele lichaam. De uitdaging voor mij is om samen met patiënten te puzzelen naar oplossingen betreft hun vragen, problemen en klachten. Ik werk graag samen met de patiënten en met een professioneel team van paramedische collega’s om de oorzaak van klachten te verminderen, wat betekent dat ik klachten in een groter perspectief plaats dan een plaatselijke klacht. Mijn visie is dat buitenbandjes repareren (het aanpakken van de gevolgen) een tijdelijke oplossing is, daar waar bewustwording omtrent lichamelijke en geestelijke gedragsveranderingen tot sneller en beter resultaat leidt voor de toekomst.
Bij elk vraagstuk is mijn doel en intentie dat de patiënt zich geholpen en gehoord voelt, dat de klachten zowel lichamelijke als geestelijk afnemen en dat de patiënt met een tevreden gevoel naar buiten gaat”.

Ik geef mij tijdens 1-op-1 begeleiding behandelingen meer dan 100%, ik ben graag doelgericht, duidelijke en eerlijk.  Door mijn goede geheugen word ik door zowel collega’s als patiënten als zeer betrokken persoon ervaren.