Karin de Boon (1980) ergotherapeut sinds 2001 en praktijkhouder van KAAT! in Amsterdam sinds 2011. In 2017 afgestudeerd kinderergotherapeut. Vanaf januari 2018 ben ik begonnen bij Medisch Punt om samen met andere disciplines patiënten zo goed mogelijk te kunnen begeleiden binnen een eerstelijns praktijk.

Ik zie een uitdaging in het begeleiden en coachen van kinderen en hun ouders met zeer uiteenlopende handelingsvragen op het vlak van zelfredzaamheid, (fijne)motoriek, sensorische informatieverwerking en het adviseren en aanvragen van  (kleine)hulpmiddelen en voorzieningen.

Vanaf de start van mijn loopbaan heb ik mij met veel enthousiasme gericht op de behandeling van kinderen. Ik ben begonnen in de kinderrevalidatie, onder meer in Revalidatiecentrum ‘De Trappenberg’ waar ik  11 jaar met veel plezier op de vroegbehandeling en de school werkzaam was. In 2011 ben ik mijn eigen praktijk gestart in Amsterdam en Amstelveen en ben nog regelmatig te vinden op de poliklinische Revalidatie afdeling van het Emma Kinderziekenhuis van het UMC- locatie AMC.