Medisch Punt

De beste zorg voor u. Daar werken wij samen aan

Welkom bij Medisch Punt

Medisch Punt is een plek waar zelfstandige therapeuten werken aan uw zorgvraag. Sinds 2012 is Medisch Punt onder leiding van Dianne van der Pennen gegroeid naar een middelgroot paramedisch centrum. Onder één dak werkt een jong, dynamische en multidisciplinair team met elkaar samen. Het doel van Medisch Punt is om professionele, persoonlijke en hoge kwaliteit zorg te bieden, gericht op de zorgvraag per individueel vraagstuk.

Wij zijn er van overtuigd dat samenwerking tussen de verschillende disciplines (en uw huisarts) leidt tot een beter en sneller resultaat. Daarom is het contact tussen de disciplines bij Medisch Punt intensief, zodat uw zorgvraag snel en vakkundige wordt opgepakt.

Medisch Punt kenmerkt zich als laagdrempelig en persoonlijk. Wij vinden het van belang dat ieder individu zich gehoord en op zijn gemak voelt bij het bezoeken van onze praktijk en het volgen van het zorgproces. Medisch Punt wordt onder de bezoekers geroemd om de sfeer en diversiteit van mensen in de praktijk. De termen “buurtsporthuis en buurtkamer” worden genoemd, omdat iedereen zichzelf kan zijn en op eigen niveau kan bewegen. Zelfstandig, in groepen of samen met de therapeut. Tijdens het zorgproces is er ruimte voor sociale contacten, een luisterend oor of ander passend advies.

Medisch Punt in het kort

Meerdere disciplines

Medisch Punt is een paramedisch centrum in Amsterdam Buitenveldert. Onder één dak werkt een jong, dynamische en multidisciplinair team met elkaar samen.

Intensieve contacten

Samenwerking tussen verschillende disciplines leidt tot een beter en sneller resultaat. Het contact tussen de disciplines bij Medisch Punt is intensief, zodat uw zorgvraag snel en vakkundige wordt opgepakt.

Gevoel en sfeer

Een goed gevoel is essentieel in een zorgproces. Onze insteek is dat iedere individu zich gehoord en op zijn gemak voelt bij het bezoeken van onze praktijk en het volgen van het zorgproces.