Op naar het einde!

Home / Nieuwsberichten / Op naar het einde!
Op naar het einde!

Op naar het einde!

Na een heerlijke nazomer is de herfst begonnen en maakt Medisch Punt zich klaar voor het einde van het jaar. En hoe!

Eerst het leuke nieuws. Wie jarig is die trakteert! Medisch Punt gaat haar 5-jarig bestaan goed vieren. Vanaf eind november kunt u aan leuke acties meedoen en mooie kortingen krijgen. Houdt daarom onze social media, de wachtkamer televisie en website in de gaten.
Zaterdag 26 november zullen we met ons team het 5-jarig bestaan gezamenlijk vieren. Vrijdag 20 januari 2017 staat er nog een gezellige borrel samen met u op het programma. Kortom, wij hebben er zin in!

Dan het minder leuke nieuws. Het is bijna niet te missen in het nieuws: de fysiotherapie in Nederland functioneert onder zware druk van de zorgverzekeraars. Dit betekent dat ik samen met het team fysiotherapeuten heb besloten dat we voor het eerst in 5 jaar geen contract gaan teken met de CZ-groep (CZ, Delta Lloyd en OHRA). Wat de reden daarvan is en de gevolgen hiervan kunt u verderop in de nieuwsbrief lezen.

Tot slot. Vanaf 16 november ben ik aan het genieten van een korte break. Dit betekent dat ik tijdelijk geen patiënten behandel. Alle patiënten worden overgedragen aan mijn top team! Ik ga mijn Kilimanjaro activiteitenlijst, verkleinen naar een flauw Cauberg heuveltje. Er staan nog een aantal zaken op mijn lijstje waar ik met mijn huidige omstandigheden (patiënten behandelen, patiëntenadministratie, praktijkadministratie en gezin) niet aan toe kom. Want ja, deze vrouw kan niet alle ballen hoog houden.
Ik heb besloten om daar even ruimte voor te maken. En heerlijk van mijn gezin te genieten tijdens de december maand. Na de kerstvakantie zal ik weer starten met patiënten behandelen.
Voor vragen over Famed of CZ (verzekering) blijf ik tijdens mijn break jullie zeker te woord staan.

Tot snel bij Medisch Punt!
Dianne