Lizzy Post (1994) fysiotherapeut en oedeemtherapeut  Ik ben opgegroeid in Purmerend en sinds een jaar woonachtig in Amsterdam.
Mijn interesse, ervaring en uitdagingen liggen voornamelijk bij de neurologische en geriatrische patiënten. Eén van mijn belangrijkste doelen is de patiënt begeleiden tijdens hun revalidatie om zo de kwaliteit van leven te verbeteren. Door functioneel te onderzoeken en behandelen hoop ik resultaat te boeken in de dagelijkse activiteiten om mensen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren.

De uitdaging voor mij als fysiotherapeut is om voor elke patiënt een persoonlijk behandelplan te maken, ook als er sprake is van co-morbiditeit (bijvoorbeeld diabetes, hartproblematiek of neuropathie).

Omdat de revalidatie bij de neurologische, geriatrische en in de toekomst oedeem patiënten vaak een lang traject is, vind ik het belangrijk om een band op te bouwen met mijn patiënten. Ik ben geduldig, bied een luisterend oor en probeer samen met de patiënt de door hem of haar gestelde doelen te behalen.